nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Cabaret en kleinkunst verdwijnt van Radio 2

Slecht nieuws van de Zwartekat TamTam: Kleinkunst lijkt uit de gratie nu de zondagavond van Radio 2 opnieuw op de schop gaat. Vandaag werd al bekend dat bij de VARA Het Circus Jeroen Bosch in september stopt. Ook Andermans Veren van de AVRO en Volgspot van de NCRV lijken te moeten verdwijnen.

De aanleiding van deze acties is nog niet duidelijk. Het zou te maken kunnen hebben met de komst van nieuwe omroepen, bezuinigingen en herprofilering. De zondagavond op Radio 2 is de enige plek waar met grote regelmaat cabaret en kleinkunst te horen is.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.