www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Zwartekat Deluxe: Zwartekat.nl viert feest

Zwartekat.nl en De Naald in Naaldwijk vieren samen een jubileum met Zwartekat Deluxe! Jubelen in De Naald op 29 mei 2011. Woensdagavond werd de theaterbrochure van De Naald gepresenteerd, dus nu kunnen we het eindelijk melden.

Zwartekat.nl bestaat dan 15 jaar en De Naald viert komend seizoen het 25-jarig jubileum. We vieren feest met een theaterdag nokvol cabaret kleinkunst en comedy. En dat doen we samen met helden als Lebbis, Kees Torn, Yora Rienstra, Kommil Foo, Jaap Mulder, Katinka Polderman, Thijs Maas en Maarten van Roozendaal! En dat is nog maar een tipje van de sluier, het gehele programma wordt later bekend gemaakt. Zo willen we ook nieuwe helden voorstellen aan jullie.

Met Zwartekat Deluxe geven we een extra feestelijk vervolg aan de -kan ik toch wel met enig recht zeggen- legendarische Zwartekat-dagen. Het wordt groots! En ook nu werkt iedereen belangeloos mee! De opzet in grote lijnen:
14.00 uur deuren open van het theater
15.00-16.15 1e blok met optredens
16.15-16.45 1e pauze
16.45-18.00 2e blok met optredens
18.00-19.00 pauze met eten voor alle artiesten en bezoekers
19.00-20.15 3e blok met optredens
20.15-20.45 3e pauze
20.45-22.00 4e blok met optredens

Alle optredens zijn in de grote zaal, zodat je niets hoeft te missen.

In totaal zijn er 400 kaarten te koop. De vrije (online) kaartverkoop van De Naald begint op 19 juni via www.denaald.nl. Maar om er zeker van te zijn dat Zwartekatters niet buiten de boot vallen, houden we 200 kaarten achter die we op een later moment exclusief via Zwartekat aanbieden.

Oh. Wat dat kost? 25 euro. Een spotprijs als je ziet wat je ervoor krijgt.

Voor een beeld van de eerste drie Zwartekat-dagen:
Zwartekat-dagen

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.