www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kaartverkoop Zwartekat Deluxe begonnen!

De losse kaartverkoop van Zwartekat Deluxe is begonnen. Op 29 mei 2011 vindt hét jubileumcabaretspektakel van het seizoen plaats in Naaldwijk. Een cabaretmarathon georganiseerd door Zwartekat.nl en Westlandtheater De Naald.

Zwartekat.nl viert in 2011 het 15-jarig bestaan van de website en De Naald in Naaldwijk sluit hiermee het jubileumjaar naar aanleiding van het 25-jarig bestaan af. En we vieren ons feest samen met ondermeer Kommil Foo, Maarten van Roozendaal, Lebbis, Kees Torn, Katinka Polderman, Yora Rienstra, Thijs Maas, Jaap Mulder en vele, vele anderen. De volledige line-up wordt later pas bekendgemaakt.

Een kaartje kost slechts 25 euro. Voor meer info en het bestellen van kaarten:
www.naald.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.