www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Inschrijving Culture Comedy Award geopend

De inschrijving voor de Culture Comedy Award 2010, de stand-up comedy prijs van Nederland en België, is geopend. In 4 voorronden en 2 halve finales strijden de comedytalenten voor de finaleplaats op zaterdag 6 november in de Arenbergschouwburg te Antwerpen.

De Culture Comedy Award beleeft dit jaar haar achtste editie en onderscheidt zich doordat het een traject van training en begeleiding biedt aan de deelnemers. De halve finalisten krijgen een workshopweekend en een aantal try-outs aangeboden. Bovendien mogen alle finalisten meespelen in een tournee langs grote theaters in Nederland en België. Doel van het festival is bij te dragen aan de ontwikkeling van het genre stand-up comedy in Nederland en België.

Inschrijven kan via info@comedyaward.nl. De voorronden vinden plaats vanaf 29 september a.s. in respectievelijk Amsterdam, Leuven, Antwerpen en Utrecht.

Voor meer info:
www.culturecomedyaward.nl

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.