nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Zwartekat International: Louis CK

Ook deze zomer gaat Zwartekat bij wijze van vakantie internationaal. Concentreren we ons doorgaans op het Nederlands cabaret, maar onder de titel ‘Zwartekat International’ verleggen we onze aandacht naar het buitenland. Dat doen we dit keer weer met het videokanaal vol buitenlandse videoclips.

Amerikaanse stand-up comedian Louis CK is een Zwartekat favoriet. Zijn tv-comedyserie Lucky Louie was helaas te leuk voor kabelzender HBO. Waar Amerikaanse comedyseries over het algemeen preuts en politiek correct zijn, ging Lucky Louie op een eigenzinnige wijze geen onderwerp uit de weg. Sinds kort heeft hij een nieuwe comedyserie, getiteld ‘Louie’. Daarin combineert hij de lotgevallen van een gescheiden man met stand-up comedy.
bekijk de video’s
meer over Louis CK
Zwartekat International

Categorie: International | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.