www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Andermans Veren zendt deze zomer de Kleinkunst Top 202 uit, samengeteld uit eerdere edities. Vanavond de zevende aflevering.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens in Het Circus Jeroen Bosch o.a.:
– Technicus Bas Molenveld vertelt over zijn werk bij cabaretgroep Brokstukken
– In het mini-concert muziek van Acda & De Munnik met het Metropole Orkest
Radio 2, 20.00-22.00 uur.

In Volgspot de tweede uit een reeks van vijf concerten waarin het Metropole Orkest de hoofdrol vervult. De hele maand augustus zendt Volgspot tussen middernacht en 1 uur de mooiste opnames uit van dit grootste professionele pop- en jazzorkest ter wereld. Met een keur aan Nederlandse artiesten, zondag onder andere met Jenny Arean, Jasperina de Jong en Lenette van Dongen.
Afgelopen seizoen hebben talrijke theatermakers live opgetreden in het Mediacafé van Volgspot. Tot middernacht passeren de allermooiste opnames nog eenmaal de revue. Deze week opnames van onder andere Claudia de Breij, Jeroen van Merwijk en Bertolf. In de studio is Yora Rienstra te gast. Ze is een van de zeven kleinkunsttalenten die afgelopen seizoen ook live speelden in Volgspot. Radio 2, 23.00-01.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.