www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Halve finalisten GSCF bekend

De zes halve finalisten van het Groninger Studenten Cabaret Festival zijn Felix Heezemans, Dara Faizi, Maartje en Kine, Theatergroep Malt, Gijs Deckers en Bart Melief. Eind oktober strijden zij tijdens het driedaagse festival in de Stadsschouwburg Groningen.

De deelnemers krijgen begeleiding van regisseuse Audrey Bolder. Door middel van workshops en coaching werken ze aan hun programma. In september en oktober gaat het GSCF op try-out tour door Nederland en Vlaanderen.
speellijst
www.gscf.nl

Persbericht

Halve finalisten bekend

Groningen 

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.