www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Eindejaars-revue-voorstelling met Erik van Muiswinkel

Erik van Muiswinkel gaat half oktober de theaters in om een eindejaars-revue-achtige-voorstelling te maken. Naast Van Muiswinkel als anchorman zijn afwisselend Mike & Thomas, NUHR, Katinka Polderman, Sanne Wallis de Vries, e.v.a. te gast bij deze revue.

Dat heeft Harry Kies Theaterprodukties bekendgemaakt. “Erik zelf zegt nu al geïnspireerd te zijn door de verkiezingen en de moeizame coalitievorming. Ook verwacht hij dat de nieuwe regering enkele markante bestuurders zal bevatten die hij aan wil pakken.”

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.