nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Prijs van de kritiek voor M-Lab

Het muziektheater M-Lab in Amsterdam krijgt dit jaar de Prijs van de Kritiek. Volgens de jury heeft het theater “sinds de oprichting in september 2007 ruimte geboden aan vele tientallen theaterexperimenten”.

M-Lab is gevestigd in Amsterdam-Noord en is een laboratorium voor musicals en andere vormen van muziektheater. Regelmatig spelen cabaretiers try-outs van hun voorstellingen in het theater. Komend seizoen onder meer Kees Torn, Silvester, Andermans Veren live, Acda en De Munnik, Onno Innemee. En vele andere producties.

De prijs wordt toegekend door de Kring van de Nederlandse Theatercritici en bestaat uit een sculptuur van beeldend kunstenaar Michiel Jansen.
www.m-lab.nl

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.