nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio: Zwartekat in Wakkere Honden

In de nacht van vrijdag op zaterdag werkt de hoofdredacteur van Zwartekat.nl weer mee aan het radioprogramma Wakkere Honden. Eens per maand staat dit nachtprogramma in het teken van cabaret en kleinkunst.

Deze uitzending is opgehangen aan het het thema ‘De jeugd van tegenwoordig’. Met opnames van de nieuwe generatie cabaretiers en kleinkunstenaars in het ene uur en liedjes en conferences over de jeugd, het kind zijn en ouders over hun kinderen.

Tussen 0.00-2.00 uur Wakkere Honden bij Radio Rijnmond. Maar binnenkort ook weer via de podcast.
www.wakkerehonden.nl
www.rijnmond.nl

Categorie: Op de radio | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.