nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Deelnemers tweede ronde AKF bekend

De deelnemers voor de tweede ronde van het Concours om de Wim Sonneveldprijs zijn bekend. Vorige week speelden bijna 50 acts 10 minuten voor publiek in Theater Bellevue in Amsterdam.

Barbara Blommestein, Bas Bonthuis, Claar van der Does, Gijs Geurtsen, Erris van Ginkel, David Groeneveld, Hermitage, Kabaret in Quartet, Louise Korthals, Susanne Mateysen, Merel Noomen, Luc Onderbeke en Jack Wijekamp, Poolvogel, Reza Rahimyan en Roger et Simone strijden van 9 t/m 11 december 2010, wederom in Theater Bellevue te Amsterdam, om een plek tijdens de derde ronde op Texel.

Het Concours is onderdeel van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Kandidaten die met succes door drie voorrondes komen gaan op tournee door het hele land. Daarbij worden zij begeleid door professionele coaches, regisseurs en musici.
www.amsterdamskleinkunstfestival.nl
foto: AV Fotografie (Astrid Verhoef)

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.