www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

RTV Rijswijk brengt eerbetoon aan Teddy Scholten

Op 8 april van dit jaar overleed Teddy Schollten op 83-jarige leeftijd in haar woonplaats Rijswijk. In de jaren 50 trad ze op als gastvedette in het programma De Snip & Snap-revue van de AVRO en naar haar overwinning op het songfestival kreeg ze samen met haar man, Henk Scholten met wie zij in 1947 was getrouwd, een eigen tv-show bij de KRO: Zaterdagavondakkoorden.

RTV Rijswijk Radio brengt op zaterdag 27 november a.s. van 15.00 tot 17.00 uur een eerbetoon met een speciale radio-uitzending. Zo komen o.a. Jacques Kloters en Willem Nijholt, die met Scholten bevriend was, aan het woord.

Voor meer info:
www.rtvrijswijk.nl

Categorie: Op de radio | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.