nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Vlaamse series komen naar Nederland

Deze dagen maakt Eyeworks opnames van MLF, het Man Liberation Front. Het betreft de Nederlandse versie van een Vlaams programma met als thema ‘de nieuwe man’ en waarin wordt gezocht naar ‘de echte man’. De presentatoren zijn Victor Brands (voorheen Comedytrain) en Steye van Dam. Naar verwachting wordt de serie eind maart bij Veronica uitgezonden.

De AVRO haalt het Vlaamse programma ‘Mag ik u kussen?’ naar Nederland. In deze humoristische panelshow dingen drie cabaretiers naar de hand van een bekende en begeerde dame, de prinses van de aflevering. Tijdens de pilot-opname streden Jandino Asporaat, Martijn Koning en Philippe Geubels (bekend van het Vlaams origineel) om een kus van Victoria Koblenko.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.