nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Nieuw satirisch programma VARA

Vanaf 8 april presenteert Astrid Joosten zeven weken lang het satirische programma Kanniewaarzijn. Onder meer Plien van Bennekom, Mike Boddé, Annick Boer en Arthur Japin zijn in het programma te zien. De spelregie is in handen van Kees Prins. De sketches worden geschreven door George van Houts, Tom de Ket, Jan Kuitenbrouwer en Justus van Oel.

In het programma worden absurde situaties aan de orde gesteld, die voortkomen uit de regelgeving en het gedrag van overheden, instanties, bedrijven en burgers. In het persbericht wordt verwijzen naar het gelijksoortige ‘Zo is het toevallig ook nog es een keer’ dat de VARA in de jaren 60 uitzond, gebaseerd op het BBC-programma That Was The Week That Was. De opzet heeft ook wel iets weg van Ook dat nog van de KRO, maar dat was weer gebaseerd op het BBC-programma That’s life en had voornamelijk consumentenproblemen als onderwerp.

Vanaf 8 april, elke donderdag om 22.30 uur.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.