nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Finale Griffioen Zuidplein Cabaret Festival

Vanavond vindt in Amstelveen de finale plaats van het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival, De finalisten zijn: Patricia Idsinga, Vera van Zelm, Lonneke Dort, Felix Heezemans en Fabian Franciscus. Het gastoptreden is van Emilio Guzman. De presentatie is in handen van Rene van Meurs.

Als initiatief van de theater Griffioen uit Amstelveen en Theater Zuidplein uit Rotterdam richt het festival zich op het ontdekken van nieuw cabarettalent en wil hen een springplank bieden naar en ervaring op laten doen voor de grotere festivals als Cameretten en het Leids Cabaret Festival.
www.griffioenzuidpleincabaretfestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.