www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Hoofdrolspeler tv-serie Shaffy bekend

Maarten Heijmans vertolkt Ramses Shaffy in een vierdelige tv-serie over diens leven. De serie wordt in 2013 uitgezonden door de AVRO. Heijmans studeerde af aan de Amsterdamse Toneel & Kleinkunstacademie. En was te zien in de voorstellingen Verplichte figuren (met Alex Klaasen) en Op hoop van zegen. En op tv in SpangaS, S1ngle en Ti-ta-Tovenaar.

De regie is in handen van Michiel van Erp. Het scenario is van Marnie Blok, die eerder onder meer het script voor de film De gelukkige huisvrouw schreef. De serie gaat over de belevenissen van Shaffy, Joop Admiraal en Liesbeth List in de jaren zestig en zeventig.

We kondigden de serie in december 2009 al aan. Toen was het de bedoeling dat de serie in het najaar van 2011 op tv zou komen. Dat is nu verplaatst naar 2013.

Categorie: Op tv | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.