nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Live from Amsterdam met buitenlandse comedians

Op 25 en 26 oktober vindt in de Westerunie te Amsterdam een bijzonder comedyevenement plaats: Live From Amsterdam. In twee dagen zullen er 6 comedyshows plaatsvinden met in totaal 24 comedians uit de USA, Canada, UK, Ierland, Zuid-Afrika en Australie. Alle shows zullen gepresenteerd worden door de Canadese comedian Russell Peters (foto).

Er zijn optredens van Arthur Simeon, Dan Cummins, Pete Johansson, Jason Cook, Alonzo Bodden, Jamie Kilstein, Mickey D, Carl Donnelly, Mitch Fatel, Hannibal Buress, Diane Spencer, Des Bishop, Steve Byrne, Tom Rhodes, Brendon Burns, Trevor Noah, Dov Davidoff, Danny Bevins, Steven K Amos, Junior Simpson, Bert Kreischer, Russell Kane en Keith Farnan.

Van deze shows zullen TV-opnames gemaakt worden. De serie zal later worden uitgezonden op onder meer de Amerikaanse zender HBO/Showtime. De ticketverkoop is begonnen.
meer info
bestel tickets

Categorie: International | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon