nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Deelnemers tweede ronde AKF bekend

De deelnemers voor de tweede ronde van het Concours om de Wim Sonneveldprijs zijn bekend. Vorige week speelden bijna 50 acts 10 minuten voor publiek in Theater Bellevue in Amsterdam.

Anne & Robin, Anneriek Bekhuis, Arjan Verschuur, Cortijn Tonkes, Eva Crutzen, Fauvist, Fleur Hendriks, Jurrit de Bode, Maartje & Kine, Luc Verstaeghe, Patricia Idsinga, Peter van Rooijen, Robert Rademaker, Sijmen de Jong en Tim Schuitvlot strijden van 8 t/m 10 december 2011, wederom in Theater Bellevue te Amsterdam, om een plek tijdens de derde ronde op Texel.

Het Concours is onderdeel van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Kandidaten die met succes door drie voorrondes komen gaan op tournee door het hele land. Daarbij worden zij begeleid door professionele coaches, regisseurs en musici.
www.amsterdamskleinkunstfestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.