www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: best veel cabaret

Naast de wekelijkse afleveringen van Weijers ontweekt en Vrijdag op Maandag is er deze maand en begin januari nog veel cabaret te zien op televisie.

De VARA zendt tv-registraties uit van Klaas van der Eerden met ‘Schwalbe’ (10 dec), Roué Verveer met ‘Mans genoeg’ (17 dec) en Herman Finkers (22 dec).

Rond de feestdagen volgen bij de VARA de Caribbean Combo kerstspecial (26 dec), Claudia de Breij met ‘Hete vrede’ (30 dec) en Lebbis met ‘Branding’ (2 jan).

Op oudejaarsavond komt de VARA met Paul de Leeuws ‘Pau!l & Nieuw!’ en de oudejaarsconference van Youp van ’t Hek, ‘De 2e Viool’.

Van Hans Liberg zijn ‘De Negende’ (24 dec) en ’25 jaar het beste’ (29 dec) te zien op de TROS. Deze omroep zendt ook Andre van Duins ‘Nieuwe revue’ uit op 26, 27 én 28 december.

Joep van Deudekom en Rob Urgert maken voor de NTR ‘Met De Kennis Van Nu’, een vrolijk jaaroverzicht van de wetenschap. Met o.a. Diederik van Vleuten. Te zien op 29 december.

Freek de Jonge is met zijn nieuwjaarsconference ‘Lone Wolf’ te zien bij de VPRO op 1 januari. De KRO zendt op 7 januari ‘Marc-Marie punt’ uit van Marc-Marie Huijbregts.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.