nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Rambam, Wat als, Kanniewaarzijn

Na een succesvolle pilot tijdens het jaarlijkse TV Lab komt de VARA nu met een eerste reeks van Rambam. Met ondermeer Max van den Burg, Ronald Snijders en Linda Hakeboom. Vanaf 9 januari tienmaal te zien. Nederland 3, 21.55 uur.

De makers pakken zaken aan die volgens hen niet kloppen of onrechtvaardig zijn. Grote bedrijven die slecht met hun klanten omgaan, oplichters, vreemde regels of andere oneerlijke zaken worden op onverwachte wijze tegen het licht gehouden en aangepakt. Zo confronteren ze in de eerste aflevering Derek Ogilvie met een opa die helemaal niet overleden blijkt te zijn. En duiken ze in de wondere wereld van verkeersboetes.

RTL4 komt met een Nederlandse versie van het Vlaamse sketchshow ‘Wat als’. De sketches worden gespeeld door twaalf acteurs, waaronder Ronald Snijders, Tina de Bruin, Annet Malherbe, Kasper van Kooten en Max van den Burg.

Elke aflevering bestaat uit zo’n twaalf sketches en elke sketch begint met de vraag “wat als”, zoals: wat als Barbie een echte vrouw was, wat als de Titanic nooit gezonken was en wat als Facebook niet bestond? Vanaf 14 januari bij RTL4.

Eind januari is het tweede seizoen van Kanniewaarzijn te zien. In dat programma bespreekt Astrid Joosten met een aantal bekende cabaretiers absurde situaties en misstanden van de overheid en dingen die we dagelijks om ons heen zien. Met o.a. Mike Boddé, Plien van Bennekom, Annick Boer en Martin van Waardenberg.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.