www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Beeld Simon Carmiggelt en vrouw gestolen (2)

De politie heeft de in stukken gezaagde bronzen beelden van Simon en Tiny Carmiggelt teruggevonden in schuren te Dieren en Doesburg. De beelden werden afgelopen weekend gestolen tegenover het gemeentehuis van Rheden.


Foto: Wikipedia / Erik Wannee

Twee mannen van 40 en 50 jaar uit Doesburg zijn aangehouden. Ook is een derde, 26-jarige man aangehouden, meldt De Stentor. De gemeente Rheden gaat onderzoeken of de beelden te herstellen zijn en of de kosten daarvan kunnen worden achterhaald op de verdachten indien zij de daders blijken te zijn.
www.destentor.nl

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.