nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Engelstalige comedy met Zwartekat.nl op Spotify

Voor de liefhebbers van engelstalige stand-up comedy hebben we vandaag weer flink wat albums toegevoegd aan onze Spotify playlisten.

Luister naar Amerikaanse comedians als Chad Daniels, Chris Porter, Christian Finnegan, God’s Pottery, Henry Phillips, James Gregory, Joberg & Gurner, Joe Rogan, Josh Sneed, Lee Camp, Pete Lee en Shane Mauss. Ook kan je luisteren naar oudere Britse comedy van Beyond the Fringe, The Goon Show, Spike Milligan en Morcambe & Wise. Plus Amerikaanse comedylegendes als George Burns & Gracie Allen en Jack Benny.

Spotify is een muziekdienst waar een gigantisch grote hoeveelheid muziek te beluisteren is. Naast de betaalde toegang is er ook een gratis variant waarbij je af en toe een reclameboodschap hoort. Inmiddels hebben we zo’n 225 playlisten waarmee je ruim 610 verschillende albums kunt beluisteren.
Zwartekat.nl op Spotify

Zwartekat.nl is ook volop actief op Twitter en Facebook. Volg ons!
Zwartekat.nl op Twitter
Zwartekat.nl op Facebook

Categorie: International, Multimedia | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.