nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Lambert-Jan Koops

Lambert-Jan Koops – De keuzes van nu
ISBN: 978-90-77490-74-7

De Keuzes van Nu is een roman dat gaat over een comedian die afwisselend in Nederland en Hollywood in de comedyscene aan het werk is. Of probeert te gaan. Het gaat dus over humor, kleedkamers, drank, machtsmisbruik, drugs en alle andere zaken die het leven van een comedian zo stabiel maken.

Het boek zal op 29 februari worden gepresenteerd in Theater Bellevue te Amsterdam, na afloop van Koops voorstelling ’36’. Het boek en de schrijver zullen dan worden geroast door Wilko Terwijn, Kristel Zweers, Korneel Evers, Patrick Meijer, Lennart Wesel en Steven Stol.
www.theaterbellevue.nl

Lees hier een bijpublicatie, een hoofdstuk dat het boek niet heeft gehaald:
de keuzes van nu

Categorie: Van het boekenfront | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.