nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Black comedy met Zwartekat.nl op Spotify

In februari is het Black History Month in Amerika. De afgelopen week hebben Arie Koomen en Wilko Terwijn in hun radioprogramma WAkx aandacht besteed aan comedy van zwarte Amerikaanse comedians. Dinsdag volgt deel 2. Voor de liefhebbers hebben we vandaag weer flink wat albums toegevoegd aan onze Spotify playlisten.

Luister naar albums van bekende comedians als Bill Cosby, Chris Rock, Eddie Murphy. Wij tippen de nog relatief onbekende Hannibal Buress, Kevin Hart, Patrice O’Neal en Wyatt Cenac. Maar we hebben ook albums van comedians waar je vast nog nooit van hebt gehoord, zoals AJ Jamal, Bruce Bruce, Charlie Murphy, David Tyree, Deon Cole, Donnell Rawlings, Doug Williams, Eddie Griffin, Evan Lionel, Flip Wilson, J. Anthony Brown, Jay Lamont, Jonathan Slocumb, Marquez the Greatest, Mystro Clark, Nipsey Russell, Pigmeat Markham en TK Kirkland.

Spotify is een muziekdienst waar een gigantisch grote hoeveelheid muziek te beluisteren is. Naast de betaalde toegang is er ook een gratis variant waarbij je af en toe een reclameboodschap hoort. Inmiddels hebben we zo’n 273 playlisten waarmee je ruim 650 verschillende albums kunt beluisteren.
Zwartekat.nl op Spotify

Zwartekat.nl is ook actief op Twitter en Facebook. Volg ons!
Zwartekat.nl op Twitter
Zwartekat.nl op Facebook

Categorie: International | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.