www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio: Floor van der Wal

Aanstaande zondag 25 maart van 12.00-12.30 uur staat het radioprogramma Theatertijd op Radio 6fM geheel in het teken van Floor van der Wal. Het is dan precies een jaar geleden dat zij werd doodgereden terwijl ze op de fiets naar huis reed.

Tijdens deze uitzending praat Bram van Leeuwen in de studio met haar ouders, Hans en Lidy van der Wal, over het leven van Van der Wal. Daarnaast is er interview dat ze kort voor haar overlijden heeft gegeven. Ze was toen net officieel lid van de Comedytrain.

Ook is er een 10 minuten durende geluidsopname uit Toomler te horen en haar favoriete muziek.

Voor meer info:
www.6fm.nl

Categorie: Op de radio | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.