www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: De keuzes van nu

Lambert-Jan Koops – De keuzes van nu
ISBN: 978-90-77490-74-7

De keuzes van nu is een sleutelroman over een stand-up comedian die zich staande probeert te houden in de Nederlandse en Amerikaanse comedyscene. In Nederland lijdt hij onder de nukken van half-Spaanse half-Nederlandse ster-comedian Chabi-Air en de manipulatieve impresario Roelev. Koops doet in het boek en interviews niet veel moeite om te verbergen dat het hier om respectievelijk Javier Guzman en impresario Frans Ruhl gaat.
lees verder…

Categorie: Van het boekenfront | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.