nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

ThuisTheaterFestival in Den Bosch

Nu het voor beginnende kunstenaars steeds moeilijker wordt om hun werk in theaters aan publiek te presenteren, draait het ThuisTheaterFestival in Den Bosch de boel om. Als de theatermaker niet naar u kan komen, komt u toch gewoon naar hen? Gewoon, bij de theatermaker thuis, in hun eigen woonkamer.

In optredens van een half uur presenteren BaRoK Theatermakers, Bertram van Alphen en Sanne Gloria Verboom zichzelf (en hun woonkamer) aan u. U koopt een kaartje, zij stippelen de route voor u uit. Op 18 mei aanstaande is de eerste editie.
www.thuistheaterfestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.