nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Programma Vondelpark Openluchttheater bekend

Op zondag 3 juni gaat het nieuwe seizoen van het Vondelpark Openluchttheater van start. Om 15:00 uur wordt gestart met een optreden van Kris Berry. De officiƫle opening wordt om 16:00 uur verricht door Jan Jaap van der Wal. Vervolgens speelt Alain Clark vanaf 16:30 uur.

Dit seizoen zijn er optredens van Freek de Jonge, Peter Pannekoek, Tim Fransen, Javier Guzman, Omar Ahaddaf, Dolf Jansen, Herman in een bakje Geitenkwark, Theo Nijland, Eva Crutzen, Jeroen Leenders, Stefan Pop, Martijn Koning, Leon van der Zanden, Max van den Burg, Klaas van der Eerden en Jan Jaap van der Wal.

Het volledige programma is te vinden op:
www.openluchttheater.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.