www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Multimedia: Hans Liberg, Aart Staartjes, Willy Corsari, Engelenbak kleinkunstclassics

Hans Liberg – Liberg toppers
12 mei 2012

Opium over Aart Staartjes.
12 mei 2012

Nachtvluchten zond een archiefopname uit van De Duvel is Oud. Te gast was Willy Corsari. Daarin vertelde zij onder meer over haar vriendschap met Jean-Louis Pisuisse, één van de grondleggers van het Nederlands cabaret. Te beluisteren in het tweede uur.
12 mei 2012

Tijdens de Open Bak in de Engelenbak wordt telkens een kleinkunstclassic uitgevoerd. Mattijs Verhallen zingt ‘Drinklied’ van Hans Dorrestijn, Eva Zwaving zingt ‘Cirkels’ van Dorrestijn en Richard Groenendijk zong ‘Telkens weer’ van Friso Wiegersma en ‘Wat maakt een man een man’, een vertaling van Comme Ils Disent van Charles Aznavour.
Open Bak: Kleinkunstclassic

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.