nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Quiz met Kamphues, Verveer en Stoof

Zonde van de Week is een nieuwe humoristische panelshow. Rob Kamphues is de presentator en de vaste panelleden zijn Roué Verveer en acteur Patrick Stoof. Het programma wordt uitgezonden vanaf zaterdag 30 juni.

In Zonde van de Week komen bekende Nederlanders praten over hun zonden van die week. Rode draad zijn de zeven hoofdzonden. Ook Verveer en Stoof moeten wekelijks met de billen bloot. Stoof: “Het idee is dat we persoonlijke verhalen vertellen en we vragen aan de gasten om hun eigen grootste zonden op te biechten.” Daarnaast worden korte quizjes gespeeld.

Categorie: Op tv | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.