nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Publiek welkom bij opnames tv-pilot Peter Heerschop

Op 7 juni neemt Endemol in Amsterdam een pilot op van het tv-programma ‘Volgende Week’. Je kunt daarbij zijn als publiek.

In het programma blikt presentator Peter Heerschop samen met cabaretiers Hans Sibbel, Viggo Waas, Thomas van Luyn en actrice Georgina Verbaan vooruit op het nieuws van volgende week. Niet terugkijken, maar vooruit.

De opnames vinden plaats in Amsterdam, tussen 14.30 uur en 17.00 uur. Meld je aan door te mailen naar guido.stoop@endemol.nl of bel naar 020-8931498.

Voor het tv-programma ‘Volgende Week’ wordt op 7 juni een pilot opgenomen in Amsterdam. Wij zijn voor deze show, waar vooruit wordt geblikt op het nieuws van volgende week, nog druk op zoek naar publiek!

In (de pilot van) het tv-programma ‘Volgende Week’ blikt presentator Peter Heerschop samen met cabaretiers Hans Sibbel, Viggo Waas, Thomas van Luijn en actrice Georgina Verbaan vooruit op het nieuws van volgende week. Niet terugkijken, maar vooruit. Niet Dit Was Het Nieuws, maar Dit Wordt Het Nieuws zou je kunnen zeggen. Maar daarmee houdt elke vergelijking op. Want ‘Volgende Week’ is een volstrekt uniek programma met eigenzinnige beschouwingen op de actualiteit die nog moet komen en voorspellingen over welk nieuws de krantenkolommen gaat beheersen.

Heb jij daarom zin om de top van de Nederlandse cabaretwereld in een nieuwe show te zien schitteren? Op 7 juni is je kans. Tussen 14.30 uur en (omstreeks) 17.00 uur zullen de opnames plaatsvinden. Geef je snel op door te mailen naar guido.stoop@endemol.nl of bel naar 020 – 89 31 498 en wellicht tot 7 juni!

Nog één keer in het kort:
Publiek gevraagd/ ‘Volgende Week’/ bekende Nederlandse cabaretiers/ 7 juni, 14.30 uur/ opgeven guido.stoop@endemol.nl

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.