www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio: Zomerspijkers, Sanne Wallis de Vries

Zaterdag start een nieuwe serie Zomerspijkers. Op de plek van Spijkers met Koppen praat Negen weken lang praat Dolf Jansen met diverse bekende Nederlanders over hun eerste plaatje, hun haatplaatje en de muziek waarop ze voor het eerst zoenden. En met wie eigenlijk? Radio 2, 12.00-14.00 uur.

Sanne Wallis de Vries neemt gedurende de zomermaanden het stokje over van Sara Kroos. Vanaf aanstaande zondag presenteert zij tijdens Kroos’ vakantie het radioprogramma Sara op Zondag. Radio 2, 20.00-22.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.