www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Manifestatie tegen sluiting Camuz

Morgen 11 augustus wordt op het Damplein in Leidschendam een manifestatie georganiseerd vanwege de dreigende sluiting van Theater Camuz.

Met de manifestatie willen sympathisaten van het theater het college duidelijk maken dat zij, in hun overleg na het zomerreces, het theater niet moeten sluiten en moeten zoeken naar een oplossing. Hierbij zal een petitie worden overhandigd aan de burgemeester of wethouder(s).

Door bezuinigingen hebben de besturen van de theaters Camuz en De Tobbe in Voorburg besloten tot een fusie. Door halvering van hun gezamenlijke subsidie is er niet genoeg financiƫle armslag om twee theaters overeind te houden. Daarmee dreigt de lokatie in Leidschendam nu wel te verdwijnen. Onder meer Jeroen van Merijk, Onno Innemee, Dolf Jansen, Maarten van Roozendaal en Jochem Myjer hebben zich uitgesproken tegen de sluiting van Camuz.

Voor meer info:
www.nee.nl

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.