www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Cabaretiers bij de VARA, documentaire Paul de Leeuw

Afgelopen woensdag heeft de VARA de najaarsprogrammering gepresenteerd.

Zo zijn er tv-registraties te zien van o.a. Karin Bloemen, Erik van Muiswinkel en Lenette van Dongen op Nederland 1 en Dolf Jansen, NUHR, Micha Wertheim, Henry van Loon en Ronald Goedemondt op Nederland 3.
Ook staat de maand oktober in het teken van Claudia de Breij.

Over Paul de Leeuw wordt de documentaire ‘De Entertainer’ uitgezonden. Vorig jaar is hij een jaar lang gevolgd door Cees Overgauw. Op 30 september gaat de documentaire in premiere op het filmfestival in Utrecht.
Vanaf 27 oktober is De Leeuw terug op Nederland 1 met Pau!l. Op 5 december wordt de jaarlijkse Sinterklaas-special met De Leeuw uitgezonden.

Op 3 september is bij de VARA de eerste uitzending te zien van ‘In Goed Gezelschap’ met improvisaties van o.a. Sara Kroos, Thomas van Luyn, Pieter Derks en Leon van der Zanden. Vanaf 21 september is Claudia de Breij te zien met het mediaprogramma ‘De kunst van het maken’.


Winterpresentatie VARA 2012-2013, presentatie Claudia de Breij.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.