www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedians in nieuw seizoen Fort Boyard

Maandag 3 september start de nieuwe serie Fort Boyard. Dit keer met onder meer een team ‘Comedians’. Daarin zitten Murth Mossel, Kristel Zweers, Leo Alkemade en Mimoun Ouled Radi. Cabaretiere Jetty Mathurin is er ook bij, als lid van het team ‘Acteurs’.

In de eerste aflevering nemen de comedians het op tegen de dansers. Bij de AVRO op Nederland 3, 20.30 uur.
En als je niet kunt wachten, dan staat de aflevering al online.
aflevering 1

In Fort Boyard gelegen voor de Franse Kust strijden zes teams van bekende Nederlanders tegen elkaar om de cup met de grote oren. In diverse spellen wordt hun uithoudingsvermogen getest, angsten overwonnen en grenzen verlegd. En dit alles om zoveel mogelijk sleutels te bemachtigen. Deze sleutels hebben ze nodig om de schatkamer te openen. Daar wacht hen het goud, en een groep hongerige tijgers. Wie uiteindelijk het meeste goud weet te verzamelen wint.

Kijk Kristel Zweers het eens naar haar zin hebben.

fortboyard.avro.nl

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.