nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Transfernieuws TVB Theaterproducties

Bert Gabriëls, Samba Schutte en Jeroen Bouwhuis zijn vanaf nu verbonden aan TVB Theaterproducties.

De Vlaming Bert Gabriëls is in Nederland het meest bekend als één van de presentatoren van het tv-programma Zonde van de Zendtijd. Dit seizoen tourt hij in Nederland mee in het comedygezelschap ‘De Bourgondische Belgen’. In het voorjaar van 2014 zal hij in Nederland spelen met een soloprogramma.

Samba Schute won in 2006 het Leids Cabaret Festival. Na het touren met zijn eerste voorstelling ‘Hakili Jambar’ vertrok hij naar Amerika waar hij nu regelmatig speelt in comedyclubs aan de westkust en te zien is in films en documentaires.

Jeroen Bouwhuis won in 2006 de jury- en publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Sindsdien speelde hij zijn programma’s in het land tot hij werd geveld door een hernia. Inmiddels hersteld werkt hij aan een project dat in voorjaar 2013 te zien moet zijn.

Categorie: Transfernieuws | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.