www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Tweede editie Antwerp Comedy Festival

De tweede editie van het Antwerp Comedy Festival vindt plaats op 4 november. Vijf cafés in het centrum bieden een podium aan comedy. Met Nederlandstalige, maar ook met Engelstalige humor. In totaal spelen 24 comedians uit binnen- en buitenland elk 2 shows in deze 5 locaties. Een ticket geeft toegang tot 4 shows op alle locaties (vol = vol).

Met medewerking van Adriaan Van den Hoof, Jeroen Pater, Jeroen Leenders, Begijn Le Bleu, Erhan Demirci, Bert Gabriëls, Bob Maclaren, Arie Engel Koomen, Bas Birker, Han Coucke, Adam Fields, Alex Agnew, Wilko Terwijn, William Boeva, Steven Mahieu, Thomas Smith, Seppe Toremans, Nigel Williams, Roel C. Verburg, Wouter Monden, Jeron Dewulf, Michael Van Peel, Lies Lefever en Neville Raven.

Meer info:
www.antwerpcomedyfestival.be

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.