www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Theaters Camuz en Regentes maken doorstart

Twee theaters die moesten sluiten door gemeentelijke bezuigingen op de cultuursubsidies maken een doorstart. Het gaat om Theater Camuz in Leidschendam en De Regentes in Den Haag.

Camuz gaat verder onder een nieuwe naam. Het nieuwe theaterbestuur heeft met ondernemers uit het Damcentrum en het college van burgemeester en wethouders daarover overeenstemming bereikt. Ondernemers Afred van Kesteren, Ingrid Blom en Oscar van Schijndel hebben een plan voor een doorstart gemaakt. Het plan komt in de eerste gemeenteraadsvergadering van 2013.

Ook Theater De Regentes in Den Haag maakt een doorstart. Onder de naam De Nieuwe Regentes willen vier initiatiefnemers het pand vooral commercieel gaan exploiteren. De vijf ruimtes in het complex kunnen door iedereen gehuurd worden. Wel komen er nog regelmatig optredens van singer/songwriters en jeugdvoorstellingen, aldus weekkrant Den Haag Centraal.
via: Den Haag Centraal, Midvliet

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.