www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: De Nieuwe Snaar, Lenette van Dongen

Elke week kunnen kijkers van de Vlaamse zender Canvas stemmen wat zij willen zien in het programma Memo TV. Het heeft er alle schijn van dat dinsdag 22 januari ‘Musicomicolor’ uit 1984 wordt uitgezonden, een visueel liedjesspektakel van De Nieuwe Snaar. Zij wonnen hiermee de Bronzen Roos in Montreux. Canvas, 23.15 uur.

Lenette van Dongen is op 3 februari te zien in Adieu God? In dit programma gesprekken met kerkverlaters. Aan religieus opgevoede BN’ers de vraag waarom ze de kerk verlieten en of ze daarmee los kwamen van God. Nederland 2, 23.35 uur.
update: de uitzending is verplaatst naar 10 februari.
tip: Koen

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.