www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cabaret en kleinkunst op Spotify: Bert Visscher, Diederik van Vleuten, Leon van der Zanden, Onno Innemee, Ronald Goedemondt

Er blijkt maar weer eens veel Nederlandstalige cabaret en kleinkunst te vinden op Spotify.

Dit keer Bert Visscher met ‘Voor ons hoeft het niet’, ‘Geluk zit in hele grote dingen’, ‘Jammer’, Fijne nuances, ‘Don Chaot, ‘Nee, dan Lourdes’ en ‘Stoffe jongens’ (twaalf uur Bert Visscher op zijn drukst, twaalf uur!), Diederik van Vleuten met het alom geprezen ‘Daar werd wat groots verricht’, Leon van der Zanden met ‘Cola’, Onno Innemee met ‘De Typetjes DVD Tour’ en Ronald Goedemondt met ‘Dedication’.

Spotify is een muziekdienst waar een gigantisch grote hoeveelheid muziek te beluisteren is. Naast de betaalde toegang is er ook een gratis variant waarbij je tussen de nummers door een reclameboodschap hoort. Inmiddels hebben we zo’n 418 playlisten waarmee je honderden verschillende albums kunt beluisteren.
Zwartekat.nl op Spotify

Zwartekat.nl is ook actief op Twitter en Facebook. Volg ons!
Zwartekat.nl op Twitter
Zwartekat.nl op Facebook

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.