nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Download Branding van Lebbis voor 3 euro

Als eerste cabaretier van Nederland biedt Lebbis (Hans Sibbel) zijn show ‘Branding’ als betaalde download via het internet aan op zijn eigen site. Onder het mom ‘naar de winkel gaan voor een DVD is zo 2008’ kan je voor slechts 3 euro de hele voorstelling downloaden.

Lebbis was met zijn voorstelling BRANDING de winnaar van de Poelifinario 2011: de VSCD cabaretprijs voor de theatermaker met het meest indrukwekkende programma van het seizoen.
De Cabaretjury over BRANDING: “Kenmerkend is zijn snelheid, zijn grapdichtheid, maar ook de manier waarop hij zijn persoonlijke ervaringen weet te koppelen aan de actualiteit. Een theatermaker die zichzelf en de tijdgeest genadeloos fileert.”

Voor meer info:
www.lebbis.nl

Categorie: Elders op het web | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.