nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Amerikaanse comedy op Spotify

Er verschijnt steeds meer Amerikaanse comedy op Spotify. Daarom zullen we de komende tijd onze playlisten flink aanvullen.

Vandaag: allereerst de verzamelaars ‘Aspen Rooftop Comedy Festival’, ‘Comedy Juice All-Stars’, ‘Heidi Joyce’s Comedy Stand Up Against Domestic Violence’ en ‘The Best Underground Stand-Up Comics – Silver Nails 2009-2011’. Verder Joan Rivers met ‘Don’t start with me’, Jessi Campbell met ‘Winner Winner’, Johnny Walker met ‘A Really Intimate Experience’, JR Brow met ‘Dumber by the decade’ en alle albums van Jim David. En tot slot aanvullingen van onze playlisten van Jesse Joyce en Jim Gaffigan.

Spotify is een muziekdienst waar een gigantisch grote hoeveelheid muziek te beluisteren is. Naast de betaalde toegang is er ook een gratis variant waarbij je af en toe een reclameboodschap hoort. Inmiddels hebben we zo’n 448 playlisten waarmee je honderden verschillende albums kunt beluisteren.
Zwartekat.nl op Spotify

Zwartekat.nl is ook actief op Twitter en Facebook. Volg ons!
Zwartekat.nl op Twitter
Zwartekat.nl op Facebook

Categorie: International, Multimedia | Meer over: , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.