www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Dara Faizi in campagnefilm anti-immigrantenpartij

Cabaretier Dara Faizi, ooit gevlucht uit Afghanisten, is in een filmpje te zien in een nep-campangnefilmpje om aandacht vragen voor de problematiek en vooroordelen rondom vluchtelingen en ter promotie van de film ‘Refugees. Who needs them?’ Als de Iraanse vluchteling Bijan wil hij zijn integratie voltooien met het oprichten van een politieke partij, met als belangrijkste doel om de immigratiestroom een halt toe te roepen.

In mei host Faizi in diverse Nederlandse steden bijeenkomsten waar de film wordt vertoond. Na de film gaat hij in debat met o.a. Tinkebell, Andrew Makkinga en Bahram Sadeghi over de vraag wat wij hebben aan vluchtelingen. Voor meer info:
facebook.com/ComingSoonRefugees
via joop.nl

Categorie: Divers, Video | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.