www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Camuz verder als Het Veur Theater, De Tobbe als Theater Ludens

Het afgelopen jaar is een bewogen jaar geweest voor Camuz in Leidschendam en Theater De Tobbe in Voorburg. Als gevolg van door de politiek in Leidschendam-Voorburg opgelegde bezuinigingen moesten de stichtingen van beide theaters fuseren. De stichtingen gaan op de lokatie van De Tobbe verder onder de nieuwe naam Theater Ludens.
www.theaterludens.nl

Als gevolg hiervan moest Camuz sluiten. Voor de locatie in Voorburg is door ondernemers met o.a. de gemeente overeenstemming bereikt om onder de naam ‘Het Veur Theater’ een doorstart zonder subsidie te maken. Onlangs ontving Wethouder van Ostaijen (kunst en cultuur) het eerste seizoensoverzicht van Het Veur Theater.
www.hetveurtheater.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Cabagenda.nl: Alle cabaretvoorstellingen overzichtelijk op 1 website / Patrick: Vriendelijk technische gesprekspartner van Zwartekat.