nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedy Under The Stars – 22 september

Comedy Under The Stars organiseert op 22 september een stand-up comedy voorstelling in het Openlucht theater in het Amsterdamse Bos. De line up bestaat uit: Peter Pannekoek, Martijn Oosterhuis, Roel C. Verburg, Patrick Laureij en Adam Fields. Kaartjes kosten 17,50 euro.

De voorstelling is ten bate van Stichting Lucai. Stichting Lucai organiseert maandelijks voor ernstig zieke tieners en hun gezin een compleet verzorgde, kostenloze, onvergetelijke en onbezorgde vakantieweek
website

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , ,
Cabagenda.nl: Alle cabaretvoorstellingen overzichtelijk op 1 website / Patrick: Vriendelijk technische gesprekspartner van Zwartekat.