nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Live in Toomler op Spotify

Deze week nieuwe Amerikaanse stand-up comedy.

Vandaag ‘Live in Toomler’ met internationale comedians in het Amsterdamse Toomler. Elk jaar spelen Engelstalige comedians uit het buitenland op het Comedytrain International Summer Festival. Van een aantal comedians staat de set op Spotify: Steve Hughes (AUS), Sean Collins (CAN), Glenn Wool (CAN), Owen O’Neill (IRE), Adam Bloom (UK), Markus Birdman (UK), Dave Fulton (US), Louis Katz (US), Ross Bennett (US), Stewart Francis (US) en The Unbookables (US) met Doug Stanhope.
Zwartekat.nl op Spotify

Spotify is een muziekdienst waar een gigantisch grote hoeveelheid muziek te beluisteren is. Naast de betaalde toegang is er ook een gratis variant waarbij je tussen de nummers door een reclameboodschap hoort. Inmiddels hebben we van zo’n 503 artiesten afspeellijsten gemaakt waarmee je honderden verschillende albums kunt beluisteren.

Zwartekat.nl is ook actief op Twitter en Facebook. Volg ons!
Zwartekat.nl op Twitter
Zwartekat.nl op Facebook

Categorie: International, Multimedia | Meer over: , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.