nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Comedy Central Roast met James Franco

Zondag 8 september wordt bij Comedy Central ‘The Roast of James Franco’ uitgezonden, om 20.00 uur. Met medewerking van comedians Sarah Silverman, Jeff Ross, Aziz Ansari, Natasha Leggero, Nick Kroll, Jonah Hill, Bill Hader en Andy Samberg. Presentator en ‘roast master’ is Seth Rogan.

Tijdens een ‘roast’ brengen de comedians een wonderlijk ‘eerbetoon’ aan een befaamde/beruchte individu, die ook aanwezig zal zijn. De ‘roastee’ wordt flink op de hak genomen en ook andere aanwezigen zullen niet veilig zijn.

De roast is een langlopende traditie onder comedians in Amerika en het wordt als een grote eer beschouwd om ‘geroast’ te worden. Dit keer valt de eer te beurt aan acteur/schrijver/dichter/regisseur James Franco.

Categorie: International, Op tv | Meer over: , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.