nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Premièretijd: Dian Liesker, Klaas van der Eerden, Johan Hoogeboom, Ludo van der Winkel

Een overzicht van de premières deze week, met: Dian Liesker, Klaas van der Eerden en Johan Hoogeboom met Ludo van de Winkel.


Dian Liesker – Ik blijf verdomme hier
Premiere: Theater Bellevue in Amsterdam, 17 okt 2013

Dian doet haar best een misantroop te zijn. Maar het lukt niet. Ondanks alles wil ze de mensheid steeds opnieuw een laatste kans op redding bieden. Zie haar struikelen, thuis, in haar relaties, in het park, tegenover haar weerloze kinderen en in de kroeg. Precies daarom slaat ze om zich heen. Wat een heerlijk mens is het eigenlijk!

‘Ik blijf verdomme hier!’ is een programma over machteloosheid, ergernis en cavia’s. Dian komt er maar niet achter of ze gek is in een gewone wereld, of gewoon is in een gekke wereld. Ze zoekt het bij zichzelf maar gaat ook met gevaarlijk gemak over haar eigen grenzen en die van anderen heen. Ze blijft verdomme hier, maar waar is hier?

Nog te zien tot en met 24 april 2014.
speellijst

Klaas van der Eerden – Sixpack
Premiere: De Meervaart in Amsterdam, 17 okt 2013

Klaas van der Eerden brengt nog één keer de leukste en meest gestoorde typetjes, de meest hilarische sketches, de messcherpste conferences en de muzikaalste hoogstandjes van de afgelopen 12,5 jaar, zoals de human beatbox en dwarsfluitact.

Nog te zien tot en met 18 april 2014.
speellijst

Johan Hoogeboom, Ludo van der Winkel – Zuchtjongens
Premiere: Theater Bellevue in Amsterdam, 19 okt 2013

Zuchtjongens is een muzikaal cabaretprogramma waarin de wereld beschouwd wordt vanuit twee perspectieven: die van een jonge, frisse en optimistische wereldburger, die van een oude en belegen, zichzelf realist noemende doemdenker.

Nog te zien tot en met 22 mei 2014.
speellijst

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.