www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Inschrijving Leids Cabaret Festival gestart

Vanaf nu kunnen aanstormend cabarettalent en theatermakers zich melden voor de 36e editie van het Leids Cabaret Festival. Het festival vindt plaats van 10 t/m 15 februari 2014 in de Leidse Schouwburg.

Voor aanmelden en meer informatie over het Leids Cabaret Festival:
www.leidscabaretfestival.nl

Het Leids Cabaret Festival wordt sinds 1978 georganiseerd en is een vooraanstaand podium voor jong cabarettalent. Zij probeert jong cabaret- en theatertalent te stimuleren door de deelnemers zowel voor,- tijdens,- als na het festival intensief te begeleiden en waar mogelijk een brug te slaan tussen amateurcircuit en professionele podia. In 2013 waren de grote winnaars van zowel de jury- als de publieksprijs de Partizanen.

De 36e editie van het VARA Leids Cabaret Festival zal plaatsvinden van 10 t/m 15 februari 2013. Na de audities en selectie, beginnen we het festival met acht deelnemers die tijdens de voorrondes op maandag 10 en dinsdag 11 februari laten zien wat ze in huis hebben. Van deze acht deelnemers zullen er vijf doorgaan naar de halve finale op donderdag 13 februari. Van de vijf halve finalisten gaan er drie door naar de finale op zaterdag 15 februari. Voorafgaand aan het festival vindt er een workshopweekend plaats waar de deelnemers met regisseurs kunnen schaven aan hun programma.

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.