nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Humormarathon brengt 27.641 euro op

Afgelopen maandag heeft Pieter Jouke 27.641 euro opgehaald voor de CliniClowns met zijn Humormarathon in theater Carré. Tijdens optredens van bevriende cabaretiers zou Jouke op een lopende band een volledige marathon van ruim 42 kilometer rennen. Dit tegen doktersadvies in. Na een week griep was Jouke niet fit en de laatste 11 kilometer namen reservelopers het van hem over.

Ronald Goedemondt, Richard Groenendijk, Brigitte Kaandorp, Jan Jaap van der Wal, Dolf Jansen, Katinka Polderman en Guido Weijers verleenden belangeloos hun medewerking. Vorig jaar werd de humormarathon gehouden in Westlandtheater De Naald in Naaldwijk.
foto: Jaap Reedijk

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.